Skip to content Skip to footer
Az idegenvezető

Rólam

“A tapasztalt idegenvezető legfontosabb feladata, hogy szórakoztasson, hogy a kultúrát, a természetet, a történelmet, a gasztronómiát bemutassa és mindeközben a programot érintő helyi szervezési kérdésekben is jártas legyen, illetve megfelelő segítséget nyújtson.”

Norvég, svéd, angol, német, magyar nyelvű idegenvezetés kül és belföldön

Akár külföldön, akár belföldön dolgozunk a fenti állítás mindenképpen igaz és tekinthetjük az idegenvezető bibliájának is. 

Nos, ha Te egy ilyen idegenvezetőt keresel, akkor a legjobb helyen jársz. Ezen az oldalon elsősorban külföldi utazásokhoz igénybevehető idegenvezetői szolgáltatást kínálok, illetve bemutatok néhány referenciát külföldi idegenvezetési tapasztalatomból. 

Szakmai tapasztalatom: A turizmus témában szerzett ismereteimet idegenforgalmi szakfőiskolán és idegenvezetői szakképzésen sajátítottam el, és már a 80-as évek közepétől kezdődően foglalkozom turistákkal, csoportkíséréssel és programok szervezésével.

Aranyi István – az 
idegenvezetőd kül és belföldi utazásaidhoz

Miközben vendégeimet kísérem a külföldi helyszínek, vagy éppen a magyarországi látnivalók megismerése végett, valamennyire egymást is megismerhetjük, ezáltal még izgalmasabb lesz a látnivalók tárháza, a történelmi, a gasztronómiai vagy a kulturális ismeretek bemutatása, mert így személyre szabott programokat fogunk együtt végig csinálni.

Ezáltal különösen fontosnak érzem, hogy ne csak az útileírásokban szereplő információkat oszthassam meg vendégeimmel, hanem olyan részleteket is megmutathassak vagy elmeséljek, amelyeket az csak adott városokban országban, megélt pillanatok, megtapasztalt életérzések, adtak meg számomra is.

Tehát akár külföldön, akár belföldön keresel egy tapasztalt és szórakoztató idegenvezetőt kérem, bátran jelentkezz elérhetőségeimen.